2020-09-25 08:01:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Furcsa beszélgetés fültanúja lesz, hirtelen nem is tudja, hova tegye a hallottakat

Napi horoszkóp szeptember 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold még a Bakban jár. Az érzelmei és a kedélyállapota hullámzóak, egyszer fent, máskor meg lent érzi magát. Ne legyen szigorú másokhoz! Túl magasak az igényei, engednie kellene belőlük.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Féltékenység kínozza, nem tudja, biztos lehet-e a partnere hűségében. Az nem jó módszer, ha a telefonját kutatja át, vagy az emailjeit lesi meg. Sokkal jobb, ha az őszinteséget választja, és hangot ad a kételyeinek.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Furcsa beszélgetés fültanúja lesz, hirtelen nem is tudja, hova tegye a hallottakat. Amíg nem biztos a dolgában, ne adja tovább az így szerzett értesüléseket! Alaptalan pletykákat indíthat el ugyanis, amelyek később még sok bonyodalmat okozhatnak.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma olyan emberekkel kerülhet meglepően közeli kapcsolatba, akik nagyon más gondolkodásúak, mint ön. Lehet, hogy most olyan munkát is el kell végeznie, amihez nem igazán fűlik a foga, de anyagilag biztosan megéri a dolog.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Bak jegyén halad keresztül. Erős érzések keríthetik hatalmukba, nagy szenvedéllyel reagál a hétköznapi szituációkra is. Mély érzelmi szinteken él át mindent, amivel foglalkozik. A párkapcsolata most várhatóan heves, mély, és csodálatos élményekben részesíti.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma a véletlen a kezére játszik, talál vagy nyer valamit, ami jókedvre deríti. A szerelemben is szerencsés lesz, ha párt keres, most találkozhat valakivel, aki minden tekintetben érdemes a figyelmére!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tartózkodjék attól, hogy vitába keveredjen üzletfeleivel, jegyesével, vagy házastársával, mert a bolygók ma csak felesleges perpatvarokat zúdítanának a nyakába. A fontos találkozókat próbálja meg más időpontra áttenni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Bak-hold miatt most hajlamos kissé ridegen bánni a szeretteivel. Ne dédelgesse magában a haragját, sokkal jobb lenne, ha megbeszélné a másikkal a konfliktusokat. Így esélye lenne a megbékélésre!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Fontos, hogy nagyon pontos legyen, mert ma minden apró részlet számítani fog. Amit ésszerűen és szakszerűen meg tud indokolni, annak lesz nagy sikere! A szokásos lehengerlő modorával sajnos semmire sem megy.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A bolygók ma pénzügyi spekulációkat sejtetnek, ám vigyázzon, egyelőre ne akarjon semmilyen szerződést kötni, mert könnyen becsaphatják! Szívbéli ügyekben viszont annál nagyobb szerencséje lehet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szüksége van valakire, akivel megoszthatja a problémáit, gondjait. Gondolja végig, ki az, akiben igazán megbízhat? Keresse fel az illetőt, biztos lehet abban, hogy megértésre talál!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ne riadjon vissza az őszinte önvizsgálattól! Ma értékes felismerései lehetnek, ha szembe mer nézni a problémákkal. Ön ennek amúgy is mestere, és most pontosan tudja azt is, másokat hogyan segíthet ebben!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: